Nici o zi fără noutăți în jurul lui Jose Mourinho. Cazul antrenorului portughez începe să se transforme în problemă internațională. Cert este că Mourinho  pierde tot mai mult din sprijinul fanilor Real Madrid și al conducerii, ultimul episod, marți seară, atunci când în timpul meciului de cupă cu Alcoyano, parte din suporterii prezenți pe stadion i-au dedicat câteva reprize de fluierături.

Nici conducerea nu prea mai este mulțumită cu Jose Mourinho. Dacă ar fi fost rezultate, altfel ar fi stat treburile, însă cele 11 puncte distanță față de Barcelona în campionat cântăresc prea mult pentru a nu fi băgate în seamă.

Ziarul Marca publică azi în ediția sa tipărită știrea confrm căreia președintele celor de la PSG, Nasser Al Khelafi ( mâna dreaptă a șeicului Al-Thani, cel care deține clubul ) ar fi avut deja discuții cu Mourinho propunându-i acestuia postul de antrenorul al clubului parizian, ocupat în prezent de italianul Carlo Ancelotti, care ar pleca de acolo după doar două sezoane.

Însă, pentru realizarea acestui transfer, PSG va trebui să investească o sumă imensă de bani, sumă ce se învârte în jurul cifrei de 200 de milioane de euro. Mourinho are un salariu anul de 11 milioane de euro net, iar corpul său tehnic în jur de opt, ceea ce presupune un total de aproape 20 de milioane de euro. Ăștia sunt banii pe care îi plătește în acest Real Madrid către Mourinho și secunzii săi, cinci la număr. Plus impozitul de 51%. În Franța, impozitul pe salariile de peste un milion de euro este 75% pentru primii doi ani de zile, după care scade la 41%.

Ținând cont că Mourinho mai are contract cu Real Madrid pentru încă doi ani de zile iar clauza de reziliere este de 20 de milioane de euro, PSG va trebui să bage în această operațiune financiară în jurul a 200 de milioane de euro pentru un contract de patru  ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here