Ooops! Au comis-o şi englezii

7
449


Cei care aţi văzut seria „Green Street Hooligans” sunteţi familiarizaţi cu rivalitatea dusă la extrem dintre fanii lui West Ham ş cei ai lui Milwall. Cum cele două echipe sunt în ligi diferite, singura ocazie de a se întâlni o reprezintă Cupa Angliei. Şi când se întâmplă, să te ţii…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PvEedjL8dwY&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1]

Ceea ce a început pe stadion, a continuat şi în afară, acolo unde câteva sute de hooligans s-au bătut ca-n filme. Ce ziceau englezii, ca vor să organizeze Campionatul Mondial din 2018? Think again!

FOTO: The Sun

Articolul precedentLiga Campionilor: Ungurii, după 14 ani în grupe. Atletico şi Lyon, calificate la pas (+Rezumate VIDEO)
Articolul următorLiga Campionilor: Timişoara, prima echipă românească în grupele Europa League (+Rezumate VIDEO)

7 COMENTARII

  1. probabil pentru ca in politica celor de la youtube sant interzise postarea de filulete cu astfel de caracter. oricum englejii nu-a mai breji ca astia de la dinamo.in india am vazut la teveu ca au dat foc la masini si la o parte a stadionului.nebunie domnule, nebunie :((

  2. Citeam odata declaratia unui fan Milwall, ajuns la 40 si ceva de ani, trecut chiar si prin detentii. Spunea omul, ajus intretimp si familist, ca nu regreta nimic, doar daca intr-o alta viata nu ar mai repeta in nici un caz ce a experienta de hooligan. Mai spunea ca statutul de suporter era doar un pretext de se caftii cu alti cetateni veniti la meci. Da, tinea cu echipa, si nu ar tine niciodata cu alta echipa, dar meciul era pe plan secund, pe primul loc aflandu-se suporterii echipei adverse, adevarate prazi. Acum are grija ca fiul lui sa nu repete greselile lui… se straduie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here