Olympiacos riscă retrogradarea din cauza blaturilor

0
737

Cea mai titrată echipă de fotbal din Grecia, Olympiacos riscă retrogradarea în liga secundă din cauza blaturilor. Un purtător de cuvânt al Federației Elene de Fotbal a declarat că în acest moment există suficiente dovezi care atestă aranjarea unor meciuri în 2015. Printre cele 26 de persoane implicate se numără finanțatorul echipei Olympiacos și Nottingham Forest, Evangelos Marinakis dar și persoane importante, foști membri ai Federației Elene de Fotbal, patroni de cluburi și arbitri.

Olympiacos
Sursa foto: © BSR Agency

Capete de acuzare sunt multiple, de la mită până și până la instituirea de grupuri infracționale și crimă organizată. Cele mai multe acuzații i se aduc lui Marinakis: implicarea și organizarea unei organizații criminale, încurajarea și asistarea șantajului, mită și fraudă.

Între 2010 și 2017, Olympiacos a câștigat titlul în fiecare sezon. Palmaresul alb-roșilor este unul impresionant pe plan intern: 44 de titluri de campioană, 27 de cupe ale Greciei, 4 supercupe și 3 cupe ale Greciei Mari (Grecia și Cipru).

Articolul precedentBorussia Monchengladbach va juca cu fani de carton în tribune
Articolul următorOptimile UEFA Champions League: Anglia – Italia, dublă mortală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here