Ofertă tentantă pentru Beckham înainte de a ajunge la PSG!

1
1020

Înainte de a ajunge să-și expună nevasta și propriile colecții de chiloți la Paris, David Beckham a fost foarte aproape de a-i da lovitura vieții unei echipe dintr-o ligă inferioară a Norvegiei.

Ørn Kristiania, echipa din liga a 8-a norvegiană, pentru care ai nevoie de un copy-paste înainte de a-i scrie numele, a fost cea care a încercat să dea lovitura perioadei de transferuri de acum și, cu siguranță, din toate timpurile, prin încercarea ei de a-l transfera pe nimeni altul decât pe starul englez David Beckham.

Astfel, reprezentanții celor de la Kristiania, club din orașul Horten, undeva lângă capitala Oslo, au încercat deturnarea britanicului din drumul său către Paris, printr-o ofertă trimisă direct către impresarul jucătorului, Jeff Frasco.

Din păcate pentru inimoasa grupare din liga a 8-a norvegiană, o ligă care în România este un fel de fotbal în curtea școlii, David Beckahm a optat pentru Paris Saint Germain, un club ceva mai titrat, însă totodată un club care nu-i oferă nici pe departe britanicului ceea ce îi oferea Ørn Kristiania. 

Așadar, în afara căldurii oamenilor, a aerului curat și a liniștii din Norvegia, iată cu ce ar fi fost recompensat Beckham dacă renunța la modă:

– o geantă oficială cu Ørn Kristiania, visul oricărui localnic!

– o insignă a clubului pe care și-ar fi înfipt-o cu mândrie în costumul de 1000 de ori mai scump decât clubul în sine.

– Numărul 7! ATENȚIE! La PSG i s-a dat 32, un număr pe care nici Romică Surdu nu l-ar accepta.

– o taxă de membru de doar 2500 NOK, echivalentul a 300 și ceva de Euro. Cu alte cuvinte, Beckham, Victoria și copii aveau avantaje neliminate. De exemplu: mâncau steak-uri la juma’ de preț!

Iată și scrisoarea celor de la Ørn Kristiania către Jeff:

Articolul precedentBundesliga: In disputa directa pentru locul secund, Leverkusen se masoara cu Dortmund
Articolul următorBundesliga: O dubla a lui Petersen salveaza meciul
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

1 COMENTARIU

  1. ahahaahhaha =)) Bai imi place la nebunie situl vostru!! sa o tineti tot asa! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here