O întrebare pentru Gabi Torje: ”De ce nu ai ales Dinamo?”

4
2802

Torje-Espanyol

Fotbalul românesc este o junglă a mafiei, a pușcăriei, a corupției legale și, nu în ultimul rând, a prostiei și ipocriziei. În fiecare zi vedem la televizor cum fel și fel de oameni din fruntea fotbalului, fie la nivel de Federație, Ligă sau echipe, apar la talk-show-urile unsuroase pentru a spune nimic. Din păcate, în haita acestor declarații se înhamă uneori și fotbaliști. Nu le interzice nimeni să vorbească, ba dimpotrivă, au tot dreptul la dialog sau monolog, depinde de profil, însă nu putem să nu le cerem să fie corecți și sinceri.

 Vedem periodic cazuri în care prostia dă în clocot și vine peste noi prin ecran, atunci când la TV apar ”filozofi” moderni precum Claudiu ”E o șanse” Răducanu, Mihăiță ”M-a făcut mama, oltean, câine, polist, stelist și ucrainean” Pleșan sau Cristi ”Danke Șanke” Tănase”. Există și cazuri în care fotbaliști cu o oarecare pregătire culturală, nu de Academia Română, însă cât de cât acceptabilă, vin în fața microfonului și vor să pară culți și onești, însă nu fac decât să se afunde moral.

 Un astfel de episod l-am întâlnit zilele trecute în Spania, la Barcelona, acolo unde Gabriel Torje, un fotbalist care a expirat înainte de termen, a dat o declarație care l-ar face invidios pe marele Mihăiță Pleșan. Mica sculă catalană a spus: “Nu am stat pe gânduri nicio clipă. Directorul sportiv de la Udinese mi-a spus că am o oportunitate de a veni aici şi eu am fost de acord. Nu m-au interesat banii sau orice altceva. Singurul lucru care m-a interesat este de a juca la un club cu tradiţie şi istorie”.

 Să recapitulăm: Nu m-au interesat banii sau orice altceva.” Frumos spus, demn de aplauze, pe alocuri de două-trei lacrimi printre babe, însă nu merge, Găbiță, pur și simplu nu merge. Dacă nu te-au interesata banii, de ce nu ai venit la Dinamo, la Poli Recaș sau la Poli Reala din liga satelor ? Ia mai gândește-te o dată înainte de a declara. Baftă și să te vedem jucând în teren!

Articolul precedentVIDEO! Gest urât făcut de Mircea Lucescu: a refuzat să dea mâna cu antrenorul lui Karpati!
Articolul următorFrancezii au inventat un nou sport: FOOTGOLF!

4 COMENTARII

  1. Nu este corecta interpretarea ta. Torje afirma ceva intr-un anumit context. Probabil odata cu transferul putea sa-si rotunjeasca veniturile, mai ales daca accepta o oferta din Rusia (ca sa dau un exemplu).Singurul lucru care l-a interesat este de a juca la un club cu tradiţie şi istorie care totusi sa nu fie sub un anumit nivel profesional.Ar fi fost o sinucidere gratuita dar cum voi formatorii de opinie vreti sa rastalmaciti totul, apar aceste subiecte telenovelistice.

  2. Bbb…..baciule….mori de ciuda ca nici o oitza din team-ul tau preferat nu poate face 3 propozitii.Te legi mereu de dinamovisti,dar uite-i ca ei mai misca pe unde merg nu “ca campionii” ovini care se duc in Europa sa frece bancile de rezerva….Iti crapa ranza ca Torje nu a venit sa va roage sa joace la team-ul ovin???? Ai vazut vreun jucator sa nu joace pt bani???? Din ce traieste??? Esti mic,ramai la stana. Beeeeee…!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here