Partida din etapa a 2-a a campionatului Boliviei dintre Real Potosi şi Ciclon a început cu întârziere deoarece oaspeţii s-au prezentat cu un singur model de tricou, alb, la fel ca al gazdelor.

Pentru ca meciul să se poată disputa în condiţii cât de cât normale, o persoană din stafful lui Ciclon a fost nevoită să meargă la un magazin din apropierea stadionului şi să cumpere un rând de echipament. Oficialul a găsit un model , cel mai probabil contrafăcut, al celor de la AS Roma. Tricourile nu aveau număr pe spate, aşa că jucătorii au fost nevoiţi să le scrie cu markerul. Ciclon a evoluat în tricouri cu AS Roma şi sorturi proprii.

“Real”, club cu o siglă asemănătoare cu a lui Real Madrid, a învins “Roma”, 4-0. Adevăratele Real şi Roma se vor întâlni în luna februarie în optimile Ligii Campionilor.

Ciclon nu se află la prima păţanie de acest gen. Anul trecut, în luna noiembrie, partida din deplasarea de la Blooming a fost decalată din acelaşi motiv. Atunci, ambele echipe aveau tricouri albastre. În primă fază, cei de la Ciclon au găsit un echipament al lui Juventus, dar acesta era murdar şi nu pe măsura jucătorilor. A doua încercare a fost de a evolua în galben-negru, dar nu se găsiseră decât 8 tricouri. În cele din urmă, după mai bine de o oră, Ciclon a făcut rost de nişte tricouri simple, de culoare roşie.

SURSĂGazzetta.it, Diez.bo, Eju.tv
Articolul precedentCea mai slabă echipă din Anglia a reuşit să stopeze o serie de 29 de înfrângeri consecutive
Articolul următorVIDEO: Super-gol marcat de fiul lui Patrick Kluivert!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here