Nu glumesc cu fotbalul pentru ca nici fotbalul nu a glumit cu mine

5
372

ȘTIAȚI CĂ?:

… MM Stoica are drept de veto la ONU?
… MM Stoica poate face Black-Jack doar cu o carte?
… MM Stoica este secretarul personal al lui Steven Seagal și impresarul lui Chuck Norris?
… MM Stoica l-a angajat pe Arnold Schwarzenegger drept scouter pe zona Americii de Nord?
… MM Stoica conduce un club feminin de înot și a reușit să promoveze cu el până în cea de-a doua divizie engleză de fotbal?
… MM Stoica a convins virusul gripei porcine să poarte tricoul Unirii Urziceni?
… lui MM Stoica i-au închis contul de pe Facebook pentru că e imposibil să ai atâți prieteni.
… MM Stoica nu descarcă muzică de pe internet. Doar încarcă.
… MM Stoica strânge obiectele aruncate de galerii pe internet și le pune pecategorii: de plastic, de hartie și de sticlă.

Ok. Nu e corect. Mihai Stoica nu e un Super-Hero. Nici Florentino Perez. Nu a fost un mare fotbalist, pentru că în afară de nume ca Metalosport Galați sau Șantierul Naval Tulcea, îi mai are doar pe cei de la Oțelul trecuți în cartea de muncă la capitolul cluburi la care a jucat.

Nu este cel mai mare președinte de club din lume, nici măcar din România, el fiind primul om care a reușit să transfere o maimuță și printre primii care au benificiat de iubirea perversă a unor oameni precum Gigi Becali sau Marian Iancu. Cu cât îl spurcau mai mult, cu atât mai mult MM urca mai sus.

Nu este cel mai galonat conducător din fotbalul românesc, nici cel mai bogat, ba chiar a plecat de la una dintre cele mai ornate mese, aia de la palat, pentru a se duce într-un orășel situat la intrarea în Bărăgan, pentru a conduce un club care până atunci nu mai jucase pe prima scenă a fotbalului românesc.

MM Stoica nu este un Super-Hero, însă a reușit să facă într-un an de zile ceea ce alții se chinuie de zeci de ani: să se pregătească pentru Liga Campionilor. Cu motiv. Asta în timp ce unii continuă să îl critice pentru faptul că se dă cu gel și își face cărare pe mijloc.

Nu este discipol al lui Ioan Chirilă și nici nu îi place să vorbească de tomberoanele istoriei precum Cornel Dinu, însă MM Stoica are un motto clar:

Nu glumesc cu fotbalul pentru ca nici fotbalul n-a glumit cu mine pana azi.

Știați că… MM Stoica va fi desemnat de către Asociaţia Fotbaliştilor Români şi de către Clubul Sportiv al Jurnaliştilor, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun conducător de club din România?

Articolul precedentUrziceni, mandria tarii!
Articolul următorCele mai frumoase goluri ale campioanei

5 COMENTARII

  1. Pupincuristule ! Probabil ca vrei sa te angajeze MM la Urziceni . :)Ba, ce oameni…Mie imi place ce ai scris.Dar si eu sunt tot un pupiuncurist, ca si tine 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here