Noua luni suspendare pentru Leonardo. Mai pleaca Ancelotti de la PSG?

0
1001

LEONARDO ANCELOTTI PSG5 mai 2013. Paris Saint Germain primește vizita  modestei Valencienne,  in calculele lor, încă trei puncte vitale în drumul spre cucerirea titlului din Ligue 1.  Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de pe drum însă,  oaspeții deschid scorul pe Parc des Princes în min. 17 și Thiago Silva este eliminat, foarte ușor, în minutul 43.  Cu chiu cu vai PSG egalează în min. 83 însă frustrarea de a nu scoate mai mult de un egal cu echipă din partea a doua a clasamentului este destul de mare. Atât de mare încât Leonardo, directorul sportiv al clubului, se duce la vestiare și se ia de arbitrul meciul, ajungând chiar să îl împingă.

Consecințele acelui gest au apărut la nici o lună distanță, Leonardo fiind suspendat timp de nouă luni de zile. Această pedeapsă complică destul de mult lucrurile dat fiind că Leonardo era una din optiunile analizate de către conducerea PSG pentru postul de antrenor în cazul în care Carlo Ancelotti pleca.

Pe lângă sancțiunea primită de Leonardo, a fost sancționat și Paris Saint Germain, campioana Franței urmând să înceapă sezonul 2013-2014 cu un handicap de trei puncte.

Articolul precedentRazboi intre Adidas si Nike
Articolul următorAtletico Mineiro, cu noroc în semifinalele Libertadores

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here