Noi violenţe provocate de fanii lui Millwall

0
1888

Cunoscuţi drept cei mai violenţi fani din Anglia şi având motto-ul “Nimeni nu ne place, nouă nu ne pasă!”, fanii echipei Millwall şi-au dat din nou în petec în meciul de campionat de sâmbătă.

Dacă sezonul trecut au fost acuzaţi de rasism la adresa lui El-Hadji Diouf ori s-au bătut între ei la semifinala Cupei Angliei contra lui Wigan, pierdută cu 2-0, de data aceasta au lovit un jucător advers şi au vrut să pătrundă pe teren.

În etapa a 11-a din Championship, liga a 2-a engleză, Millwall s-a deplasat la Bournemouth şi părea că va pleca cu 3 puncte, după ce în minutul 10 conducea deja cu 2-0. Însă gazdele au avut o revenire fantastică, şi un gol înaintea pauzei, urmate de alte trei în primul sfert de oră al reprizei secunde, au făcut ca scorul să devină 4-2 (5-2 final), moment în care fanii formaţiei londoneze au izbucnit.

În timp ce jucătorii de la Bournemouth se bucurau pentru înscrierea celui de-al patrulea gol, suporterii lui Millwall au început să arunce cu obiecte spre aceştia şi au încercat să pătrundă pe teren. Fundaşul lui Bournemouth, Steve Cook, a fost lovit în cap de o monedă, iar stewarzii au reuşit să intervină la timp şi să-i stopeze pe cei puşi pe scandal.

mill1mill2mill3

În urmă cu 5 zile, la meciul din Champions League, Arsenal – Napoli, câţiva fani ai lui Millwall au stat în peluză alături de suporterii lui Napoli, afişând un steag. Înaintea meciului, un restaurant preferat al fanilor lui Arsenal a fost devastat de italieni, o persoană fiind rănită în urma incidentului.

mill4

La începutul sezonului, după numirea lui Steve Lomas ca antrenor la Millwall, nimeni altul decât fostul jucător şi căpitan al lui West Ham, cea mai mare rivală a “leilor”, fanii au protestat, afişând un mesaj cât se poate de clar.

mill5

Millwall se află pe locul 18 după 11 etape, cu 11 puncte.

Sursa

Articolul precedentVladimir Klitschko victorie fără emoții cu Alexander Povetkin
Articolul următorPlatini vrea sa revoluţioneze Campionatul European
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here