Naționalei României i-au lipsit suporterii

0
1876

Suporterii au fost cei care au lipsit României în debutul în noua competiție organizată de UEFA, Liga Națiunilor. Dacă tribunele ar fi fost pline, cu siguranță am fi găsit un alt motiv pentru semi-eșecul cu muntenegrenii. Noi, românii, găsim motive și vinovați pentru orice. Naționala a scos doar un rezultat de egalitate, 0-0 la Ploiești cu Muntenegru. De menționat că oaspeților le-au lispit mulți titulari și cu toate acestea tot n-am reușit să-i batem. Poate nu așteptam o victorie, dar măcar niște ocazii mai clare.

Despre jucători:

Chiricheș? Nu prea are ce caută în primul 11. O fi avut el contract cu Napoli, dar asta nu ar trebui să-i garanteze un loc de titular și mai mult decât atât, banderola de căpitan! Chiricheș are doar contract cu Napoli, că fotbal joacă mai mult pe la antrenamente. Putea să fie rezervă și la Real Madrid, că tot n-ar fi meritat să fie în primul 11.

Maxim? N-are nicio treabă cu fotbalul. El e turist la națională. Cât despre numărul 10… nu ai cum să-l faci decar pe Maxim în fața lui Stanciu sau Budescu. O fi Maxim singurul român din Bundesliga, dar, din nou, asta nu însemnă că trebuie neapărat să fie la națională.

Keșeru? E bun! Dar pentru campionatul bulgar. Adevărul e că nici nu prea avem un atacant care să marcheze. Avem doar atacanți care încearcă portarii adverși. Atancații adevărați sunt cei care marchează din jumătate de ocazie. Noi nu avem așa ceva. Ar fi putu fi Gnohere… ar fi putut…

Adevărul e că suntem o echipă mică! Culmea, suntem o echipă mică când nu mai există echipe mici!

Articolul precedentCe este Liga Națiunilor?
Articolul următorRomânia 2-0 Suedia, 8 septembrie 1982
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here