Nadal îl învinge pe Djokovic și joacă finala cu Raonic

0
766

Rafael NadalRafael Nadal s-a impus în fața lui Novak Djokovic într-o nouă partidă suberbă făcută de cei doi care a durat două ore și jumătate și s-a calificat în finala Mastersului de la Montreal. După ce și-au împărțit primele două seturi, 6-4 pentru spaniol în primul și 6-3 pentru sârb în al doilea, a fost necesar un tie-break în runda decisivă ca să se determine învingătorul. Și cealaltă semifinală a fost la fel de disputată, fiind nevoie și acolo tie-break în decesiv pentru stabilirea învingătorului. Canadianul Milos Raonic, cap de serie numărul 11, l-a învins pe conaționalul său, Vasek Pospisil, cu 6-4 1-6 7-6(4), la capătul unui meci de două ore și 16 minute.

Primul set a fost marcat în principal de dublele greșeli ale lui Djokovic, liderul mondial cedând două game-uri pe propriul serviciu și oferindu-i lui Nadal posibilitatea să servească de două ori pentru set. În setul secund, în momentul în care conducea cu 4-3, sârbul a făcut break-ul într-un game în care adversarul său a avut 40-0 și apoi a egalat situația în meci cu serviciul său. Situația se putea repeta și în manșa decisivă, doar că beneficiarul putea fi Nadal în momentul în care scorul era același, 4-3. Djokovic a salvat însă două mingi de break, iar setul a ajuns în tie-break acolo unde Nole a fost sub așteptări, iar Rafa a câștigat cu 7-2 după ce a avut și 6-0.

În ceea ce privește finala, va fi a patra confruntare dintre Nadal și Raonic. Precedentele trei au fost câștigate de spaniol care nu a pierdut nici măcar un set.

nadalvsraonic

Articolul precedentFalcao, debut cu gol în Ligue 1
Articolul următorNihil enim iam habes, quod ad corpus referas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here