Mușcătura lui Bornescu, în presa din Australia: ”Luis Suarez, detronat din postura de cel mai flămând fotbalist”

0
1237

FOX Sport BornescuGestul de animal al portarului celor de la Petrolul, Mircea Bornescu, care l-a mușcat pe atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș, Taher Bawab,  a ajuns până la capătul lumii, în presa din Australia. Site-ul celui mai important post de sport de la Antipozi, FOX Sport, a analizat gestul fotbalistului român:

Cine spunea că imaginile ridicole din fotbalul european au luat sfârșit odată cu încheierea sezonului în cele mai puternice campionate se înșela amarnic. Iată cum, în urma unui gest ciudat dintr-un meci Petrolul – Gaz Metan, jucat în România, Luis Suarez a fost detronat din postura de cel mai flămând fotbalist. Portarul Petrolului, Mircea Bornescu, iritat fiind de tragerile de timp ale jucătorului Taher Bawab de la Gaz Metan, a intrat pe teren cu intenția de a-l mușca pe jucătorul oaspeților. Probabil că în acest caz Luis Suarez ar fi fost un bun profesor, întrucât Bornescu și-a ratat ținta și s-a ales cu un pumn în figură.

Incidentul dintre Bornescu și Bawab a avut loc în ultima etapă a sezonului din Liga 1, într-un meci Petrolul – Gaz Metan Mediaș soldat cu 6 cartonașe roșii.

Iată AICI mușcătura și pumnul încasat de ”flămândul” portar al ploieștenilor

Articolul precedentFOTO: Neymar a fost prezentat de Barcelona in fata a 60 000 de spectatori
Articolul următorIstanbul United
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here