Ce este TRIQ Arena?

În spatele acestui loc creativ stă fostul mare fotbalist Henrik Larsson. Locul de joacă poate fi folosit nu doar pentru pregătire tehnică avansată, dar si pentru simpla bucurie de a te juca cu mingea. Și nu doar cu o minge de fotbal, această arenă este multi-funcțională și poate fi folosită și pentru alte sporturi.

TRIQ Arena creează și încurajează copiii și tinerii să aibă un stil de viață mai activ. Iar pentru jucătorul de fotbal, acesta este un loc unde îți poți antrena pregătirea tehnică într-un mod nou si inovativ, dar și pentru a deveni mai bun în a controla mingea, a te poziționa și a te deplasa mai bine pe terenul de fotbal. Facilitățile TRIQ Arena sunt disponibile în mai multe module și dimensiuni pentru a se potrivi mai multor sporturi: baschet, handbal, fotbal, floorball și tenis.

Multiarenele TRIQ sunt inovatoare și pot fi numite multi-arene 2.0. TRIQ multi-arena are potențialul de a deveni o formă de „fotbal de stradă”, poate crea oportunități pentru un joc complet nou, mai creativ, mai tehnic. Și pregătirea creativă creează talente pe bandă! Dar e și un mod excelent de a te relaxa și a-ți dezvolta alte aptitudini.

Dimensiunile în designul de bază sunt 12 metri x 30 metri. Dar se pot adapta, în funcție de dorințe și condiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here