Montevideo Wanderers pune numele abonaților pe tricouri

Micuța echipă din Uruguay, participantă în Copa Libertadores, face un frumos gest la adresa suporterilor printr-o originală campanie

0
2380

montevideo wanderers 1

Montevideo Wanderers nu este printre favoritele din acest an la câștigarea titlului în Copa Libertadores, însă modesta echipă uruguayană atrage atenția prin originalele tricouri cu care se prezintă la cea mai puternică competiție inter-cluburi din America de Sud, având inscripționate numele abonaților în locul destinat sponsorilor.

montevideo wanderersÎn principiu Wanderers ar fi trebuit să joace doar primele două meciuri din Copa Libertadores cu respectivele tricouri, cel cu Zamora, câștigat cu scorul e 3-2, și cel cu Boca Juniors ( 1-2 ), însă succesul neașteptat de care a beneficiat inedita idee i-a convins pe conducătorii clubului să repete mișcarea. ”Aveam obligația de a aduce venituri acestui club, pentru că este un club mic. Înainte de această campanie, în urmă cu o lună și jumătate de zile, aveam doar 1200 de abonați. Acum avem 350 de noi abonați. Pare că nu e mult, însă pentru noi este.” a explicat recent Carlos Ham, secretarul clubului, într-un interviu acordat celor de la Marca. ”Când se va finaliza participarea noastră în Copa Libertadores vom organiza o petrecere, iar jucătorii vor înmâna tricourile abonaților cărora le-a numele pe ele” a mai precizat Ham.

Montevideo Wanderers ocupă în acest moment locul 12 în prima ligă de fotbal din Uruguay. Sezonul trecut, Wanderers a terminat pe locul 2 în campionat, loc ce i-a dat dreptul să joace în Copa Libertadores. A câștigat de șase ori titlul de campioană în Uruguay.

Cei de la Wanderers nu sunt însă primii care au avut o astfel de inițiativă, în decembrie 2012, clubul spaniol Real Sociedad făcând ceva asemănător într-un meci în care a avut-o ca rivală pe Sevilla .

sursă foto

Articolul precedent#PronoLiga1! Mega-evadare a ”campionului de iarnă”!
Articolul următorPase din prima: statuia lui Shearer, doping în Germania şi dezbatere TV pentru şefia FIFA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here