Monica Niculescu, revenire de senzație și victorie mare în turul I la Roland Garros!

0
1144

Monica Niculescu wtaPlecată cu șansa a doua în meciul de debut de la această ediție de la Roland Garros cu favorita 25 a turneului, estoniana Kaia Kanepi, Monica Niculescu a reușit să răstoarne toate calculele specialiștilor și să obțină o victorie remarcabilă. Actualmente locul 75 WTA, Monica a reușită să revină de la 0-1 la seturi și să se impună în final cu 5-7, 6-3, 6-1, după peste două ore și 15 minute de joc.

Calificarea în turul secund de la Paris înseamnă pentru Monica Niculescu un cec în valoare de 42,000 de Euro și 70 de puncte WTA. Pentru accederea în turul III, Monica va trebuie să treacă de câștigătoarea meciului dintre Romina Oprandi (Elveţia, 189 WTA) şi Paula Ormaechea (Argentina, 75 WTA). Niculescu o conduce cu 1-0 pe Oprandi în meciurile directe, în timp ce un duel cu Ormaechea ar însemna o premieră în circuitul WTA.

Următoarea jucătoare din România care va intra pe arenele de la Roland Garros va fi Sorana Cîrstea, cea care va juca mâine cu Aleksandra Wozniak (Canada, 152 WTA), în timp ce Halep, Cadanțu și Hănescu, la masculin, vor evolua marți.

Iată AICI informații despre toate meciurile românilor la Paris.

Articolul precedentRoland Garros 2014! Toate speranțele în Simona Halep! Iată meciurile românilor
Articolul următorDalian Sports Center Stadium, Dalian, China

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here