Momentul zero în fotbalul arădean: UTA se mută în Liga 4

2
1042

În urma unui comunicat emis în cursul zilei de azi, Asociaţia Suporter Club UTA a anunţat că actuala echipă a Aradului care evoluează în seria II din eşalonul secund nu mai are dreptul să-şi asume identitatea legendarului club al oraşului. În schimb, membrii asociaţiei respective au decis ca sigla, culorile şi numele “UTA Arad” să fie cedate echipei UTA Bătrâna Doamnă – înscrisă în 2013 în campionatul judeţean ca o alternativă la falimentul iminent care se apropie de gruparea din Liga 2.

Cu alte cuvinte, suporterii arădeni se mută din Liga 2 în Liga 4 cu scopul de a susţine o echipă care, spun ei, e singura UTA pe care o recunosc la această oră. Demersul pătimaşilor din peluza stadionului “Francisc Neuman” nu se opreşte aici, căci se urmăreşte, în eventualitatea în care groparii trupei din eşalonul al doilea nu vor pleca de bunăvoie din Arad, începerea unor procese care să consfinţească noul statut dobândit de echipa din liga judeţeană. Mai departe, este firesc ca arădenii să-şi dorească revenirea UTA-ei “acolo unde îi este locul, în Liga I, jucând pe un stadion ajuns în sfârşit aproape de standardele europene.” 

uta_arad

Articolul precedentSimona Halep, a 67-a jucătoare din istoria WTA care atinge Top 5!
Articolul următorRăzboiul continuă în Brazilia: ”Ceea ce face Romario e lamentabil”

2 COMENTARII

  1. Fug ca soarecii,vor sa fenteze falimentul,dar daca nu platesti banu la stat ADIO. Vine desfintarea,scandal,procese,liga a 6-ea.hahahaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here