Cele doua formatii care ne reprezinta anul acesta in cea mai importanta competitie intercluburi, FCSB si Viitorul, vor fi diseara in centrul atentiei, luptand pentru calificarea in play-off-ul competitiei. Avem doua pariuri bune pentru diseara si speram sa nu apara surprize.

Incepem in ordine cronologica, APOEL – Viitorul fiind primul duel pe lista. Constantenii au un avantaj minim dupa meciul tur jucat acasa (1-0), iar calificarea inca se joaca. Ce-i drept, elevii lui Hagi au aratat mai bine saptamana trecuta, insa APOEL este foarte puternica acasa si cedeaza greu de obicei. Constantenii trebuie sa tina de rezultat, iar daca vor marca o data ar rezolva o buna parte din misiune, dat fiind faptul ca cipriotii vor fi nevoiti sa inscrie de cel putin trei ori.
Pronostic: Viitorul +2 Handicap @ 1.33

Urmeaza apoi meciul Plzen – FCSB. Ambele tabere au sanse de calificare dupa rezultatul de saptamana trecuta de la Bucuresti, scor 2-2. Bineinteles, la prima vedere cehii au prima sansa, insa ros-albastrii au aratat bine si spera la calificare. Va lipsi Budescu, marcator in tur, iar Alibec este anuntat doar rezerva. Vice-campioana Romaniei este obligata sa marcheze diseara in Cehia pentru a avea sanse de calificare.
Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.72

Pentru meciul Plzen – FCSB puteti profita si de o super cota de 10.00 pentru ca FCSB sa marcheze. Este o cota marita de care pot profita doar cei care nu au cont. Mai multe detalii gasiti in articolul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here