Misiune dificilă pentru Gâlcă

0
1161
Vejle Boldklub – un nou început, dar care se poate termina rapid

Danezii vor rezultate și vor să rămână în Superliga.

A venit și schimbarea antrenorului la una dintre cele mai slabe echipe din campionatul Danemarcei. Gâlcă a fost prezentat la Vejle ca un bun mentor, care poate motiva orice echipă, în orice situație, fie ea și de retrogradare.

Cartea de vizită îl recomandă, dar provocarea lingvistică nu poate fi ignorată. Playout-ul bate la ușă și Costel al nostru are aceleași „cărți” pe care le-a avut și Sormani și nu a reușit mare lucru, Vejle obținând doar 20 de puncte în 25 de etape. Va avea o mână mai bună? Depinde de cum va amesteca cărțile. Fanii echipei sunt optimiști, dar în același timp realiști. Nu se așteaptă la un miracol, cum nu s-au așteptat nici la o victorie împotriva celor de la Vendsyssel în primul meci cu Gâlcă pe bancă. (Vejle Boldklub 1 – 1 Vendsyssel FF, Gustaf Nilsson a egalat pentru Vejle în ultimele minute ale meciului).

media.avisen.dk

3 trofee a câștigat Constantin Gâlcă cu Steaua lui Becali.

Vejle Boldklub a promovat la finalul sezonului trecut în prima ligă din Danemarca şi în acest sezon ocupă, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, ultimul loc în clasament, cu 20 puncte. Echipa lui Gâlcă va evolua în play-out.

Clasament live Danemarca:

 

Articolul precedentMeciuri memorabile: Turcia 2-2 România, 26 octombrie 1923
Articolul următorPoveștile anilor ’80

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here