Mircea Lucescu: “Nimic nu mă va face sa plec de la Donetk în următorii doi ani” !

0
1154

Mircea Lucescu FenerbahceAntrenorul român care scrie istorie pe banca celor de la Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a acordat un interviu turcilor de la BeyazTV în care explică foarte clar faptul că niciun club din Turcia nu-l va face să părăsească campioana Ucrainei în următorii doi ani.

”Tocmai am semnat un nou contract pe o durată de doi ani cu Sahtior și vreau să-mi respect angajamentul până la final. Cât despre Turcia și prima ligă de acolo, vreau să spun că îmi place viața de la Istanbul, însă momentan am un contract la Donetsk.”  Întrebat și de eventualele compensații financiare pe care Fenerbahce, clubul care îl dorește insistent, le-ar putea plătit, românul a dat asigurări că nu-l interesează nicio sumă de bani: ”Nu mă privește parte financiară, întrucât aparțin de Donetsk și nimic nu ma va face sa plec de aici în următorii doi ani”.

După cum bine se știe, înainte să semneze prelungirea cu echipa care a realizat eventul în acest sezon în Ucraina, Mircea Lucescu a fost dorit insistent de mai multe cluburi din Turcia, Fenerbahce fiind cei mai agresivi cu ofertele pentru român.

Articolul precedentÎncurcătură amuzantă făcută de Nadal
Articolul următorRetroLiga1! Concordia Chiajna, poftiți la castraveți, că fotbal n-avem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here