Mikey Wilson, puștiul ultras care a intrat în istoria fotbalului

0
4260

Avea doar 5 ani când, cocoțat pe umerii tatălui său, devenea protagonistul uneia dintre cele mai celebre fotografii din istoria fotbalului. Azi are 22 ani și este motiv de mândrie pentru galeria celor de la Feyenoord, atât el, cât și familia lui.

Foto: verminosos.idx.digital

mickey wilsonInstantaneul cu nervosul Mikey a fost surprins pe 8 mai 2002, în timpul unui meci Feyenoord – Borussia Dortmund de către Jasper Juinen, un fotograf al agenției Reuters. Atât de respectat a devenit Mikey de către ultrașii Feyenord încât în 2011, atunci când bunicul acestuia a decedat, la înmormântarea lui au fost prezenți mii de fani ai echipei olandeze ( video mai jos ).

La doi ani de la realizarea celebrei fotografii, s-a născut fratele mai mic, căruia părinții i-au pus numele Brian Feyenoord Wilson, însă pentru că legile din Olanda nu le permiteau să includă numele clubului în certificatul de naștere al copilului, acesta a fost înregistrat în Belgia. Familia Wilson, tată și fii, poate fi văzută meci de meci pe stadionul De Kuip din Rotterdam, nu puține fiind ocaziile în care televiziunile îi pun în prim-planul camerelor.

wilson

mickey wilson1

Via

Articolul precedentBotafogo, echipă legendară din Brazilia se confruntă cu grave probleme financiare
Articolul următorIon Alecsandrescu – „Omul secolului XX” la Steaua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here