Mikael Silvestre, propus în A-League

1
1682

Patru cluburi din Australia au fost contactate de reprezentanții fostului jucător al lui Manchester și Arsenal, Mikael Silvestre, în vederea unui transfer în A-League. Francezul de 35 de ani, care nu a mai evoluat la niciun club după despărțirea de Werder Bremen, din Mai 2012, a continuat să se antreneze cu echipa United, și speră ca în perioada de transferuri din Ianuarie să prindă un contract în Australia sau SUA.

 Se pare că francezul a refuzat deja o ofertă de la FC Dodsal, din India, el preferând un contract la un nivel ceva mai ridicat.

 Cele patru cluburi din Australia par a fi reticente însă în ceea ce privește achiziționarea fostului jucător din Premier League. Melbourne Heart și Melbourne Victory au refuzat din start orice negocieri, iar cei de la FC Sydney nu par a căuta un fundaș deocamdată. Șanse pentru Silvestre ar fi la Brisbane. Roar au declarat că sunt în căutarea unui fundaș, însă nu au menționat încă dacă acesta poate fi Silvestre sau alt jucător liber de contract.

 Mikael Sivestre are un palmares impresionant în nouă sezoane petrecut pe Old Trafford: cinci titluri de campion în Anglia și o Ligă a Campionilor. De asemenea, acesta mai are și 40 de selecții în Naționala Franței.

foto: AFP

Articolul precedentLance Armstrong renunta la contestatie si se da invins
Articolul următorPe gheata si zapada: Coborarea de la Bormio cu doi invingatori
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

1 COMENTARIU

  1. Cel mult in Australia.
    Silvestre este o umbra a cunoscutului international francez ! A activat in ultima vreme si la Bremen, dar nu a reusit sa se impuina prestatiile lui fiind sub orice asteptari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here