Manchester United a pornit lupta pentru apărarea titlului în Premier League cu un turneu de pregătire în Malaezia. Fară Cristiano Ronlado și Tevez plecați pe bani mulți, cei de la United nu mai par atât de favoriți la titlu, mai ales că Alex Ferguson nu a făcut transferuri foarte spectaculoase, luând decizia de a nu intra în haosul financiar pe care l-a stârnit Real Madrid pe piața transferurilor.

Deși au luat o grămadă de bani pe Ronaldo, cei de la United au pescuit prin Europa și i-au luat pe francezul Obertan, pe ecuadorianul Valencia, un semi-cunoscut Diouf și pe veterenaul de acum, Michael Owen, toate aceste transferuri având scopul de a suplini plecare celor doi amintiți mai sus, în special a portughezului.

Michael Owen, după o perioadă neagră petrecută la Newcastle, împănată cu accidentări, a primit primul șansa de a se face cu postul de titular și a arătat din chiar primul amical jucat de Manchester United pe pământ asiatic că are de gând să le închidă gura tuturor acelora care nu îl vor pe Old Trafford.

Video mai jos. Stadion superb,incredibilă atmosfera din tribune. Interesant noul design al tricourilor celor de la Manchester United.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-PXdPEj4MoQ&hl=es&fs=1&]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here