Miami Heat întoarce incredibil și bifează cea de-a 24-a victorie consecutivă

1
1174

lebron jamesTrecuse jumătate din sfertul 3 al meciului Cleveland Cavaliers – Miami Heat și gazdele aveau un avantaj de 27 de puncte pe tabela de marcaj. Părea că seria de victorii consecutive a echipei din Miami va lua sfârșit, surprinzător, în fața uneia dintre cele mai slabe echipe din Eastern Conference, conferință pe care o conduce chiar Heat. Însă din acel moment în meci și-a făcut apariția LeBron James ( 25 puncte, 12 recuperări, 10 assist-uri ), cel care o dată ce își reglează tirul te distruge cu câteva aruncări de 3 puncte. Atât de violentă a fost revenirea celor de la Heat în meci încât la începutul sfertului 4 era deja egalitate pe tabela de marcaj.

Ce a urmat face parte din istoria baschetului NBA, Heat câștigând cel de-al 24-lea meci consecutiv, scor 96-95, aflându-se la 9 victorii distanță de recordul celor 33 victorii.

LeBron James a trăit în acest meci cea mai mare întoarcere de scor (27 puncte ) din întreaga sa carieră de jucător profesionist.

Articolul precedentPanică în avionul care transporta naționala Italiei
Articolul următorAre doar 13 ani, e fată, însă ridică peste o sută de kilograme

1 COMENTARIU

  1. In these days, cheap A Lange Sohne Replicas are only cheap in narration to the original crops. There are the most prosperous imitations that imitative the actual thing to wholeness. They are handmade by thoroughbred professionals and can be plated with absolute gold and diamonds.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here