Messi vs Villa, un conflict cu multe goluri

0
999

messi villaIn urmă cu puțin timp, televiziunile, perverse, căutau orice privire tăioasă a lui Messi și orice răspuns arogant al lui Villa, încercând să dea formă la ceea ce ele numeau ”Conflict între extraterești”. Se spunea că Messi nu îl mai vrea pe Villa la Barcelona și că profită de orice greșeală a acestuia pentru a i-o reproșa în față.

Au trecut câteva săptămâni, Barcelona a reușit să iasă din criza de rezultate și fotbal jucat, iar duo-ul Villa-Messi își trăiește una dintre cele mai fericite perioade din zbuciumata lor căsnicie. Acum, camerele televizunilor îl caută pe Messi când face cu ochiul și pe Villa când îi zâmbește șăgalnic. Alt concept, în doar câteva zile.

La fel ca marți, în Liga Campionilor, Messi și Villa s-au regăsit pe gazon, au fabricat trei goluri în meciul cu Rayo Vallecano și speră că fanii îi judecă doar după prestația de pe teren și nu după cum zâmbește unul sau cum privește celălalt.

Messi mai ridică puțin nivelul recordului, ajunge la meciul cu numărul 18 în care marchează de formă consecutivă și mai trebuie să marcheze în poarta celor de la Celta Vigo etapa viitoare pentru a le marcha tuturor echipelor din Primera Division de acest mod. Cu cele două goluri marcate în meciul cu Rayo, argentinianul ajunge la coa 42 de goluri marcate în campionat, dintre care patru le-a marcat într-un singur meci, a reușit un hat-trick și 13 duble.

Messi este primul jucător din cele patru mari campionate ( Spania, Anglia, Germania, Italia ) care marchează mai mult de 41 de goluri în două sezoane consecutive.

REZUMAT VIDEO: BARCELONA – RAYO VALLECANO 3-1

Rezultate etapa 28:

Deportivo la Coruna – Celta Vigo 3-1
Real Sociedad – Real Valladolid 4-1
Getafe – Athletic Bilbao 1-0
Real Madrid – Mallorca 5-2
Valencia – Betis 3-0
Malaga – Espanyol 0-2
Sevilla – Real Zaragoza 4-0
Osasuna – Atletico Madrid 0-2
Granada – Levante 1-1
Barcelona – Rayo Vallecano 3-1

Articolul precedentCiclism/Turul Cataloniei: Se anunta o disputa intre Valverde, Rodriguez si Wiggins
Articolul următorTurul Cataloniei: Gianni Meersman (Belgia, Omega Pharma-Quick Step) – primul lider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here