Messi: Voi merge la Zurich. Premiile importante sunt cele colective

0
1224

messi cristiano balonul de aur

Absent timp de două luni din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de gazon, Messi a revenit și a făcut-o așa cum îi stă bine unui fotbalist de rasă, cu două goluri marcate în puținul timp jucat în meciul Barcelona – Getafe din Cupa Regelui, scor 4-0.

Messi l-a schimbat pe Iniesta în minutul 63 al meciului și a avut nevoie doar de 3 minute pe final de meci pentru a își trece numele de două ori pe lista marcatorilor. Ca o curiozitate, Messi l-a mai copiat o dată pe Maradona, care în urmă cu exact 30 de ani revenea și el pe gazon pentru Barcelona după o accidentare care l-a ținut departe de fotbal peste trei luni de zile. La fel ca Messi, Maradona a revenit atunci tot cu două goluri marcate, însă în poarta Sevillei.

Revenind la Messi, întrebat dacă va merge luni la Zurich pentru gala în care se va decerna Balonul de Aur, argentinianul spune că nu are nici o problemă cu asta ”Voi merge la Zurich, asta e clar. E o onoare să fiu între cei mai buni fotbaliști și indiferent de rezultat, va fi bine. Pentru mine premiile importante sunt cele colective, chiar dacă ar fi frumos să pot câștiga și acest trofeu”.

Rezumatul meciului Barcelona – Getafe 4-0 și revenirea lui Messi le puteți vedea aici.

Articolul precedentChanglimithang Stadium, Thimphu, Bhutan
Articolul următorChiricheș a fost ales în 11-le ideal al celor mai tehnici fotbaliști din lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here