Triplă lovitură la Barcelona. Catalanii anunță noi contracte pentru Xavi, Puyol și Messi.

0
943

Clubul catalan a comunicat azi ca a ajuns la un acord cu cei trei fotbalisti in ceea ce priveste prelungirea contractelor. Daca in cazul lui Puyol care mai avea contract pana in 2013 si Xavi caruia ii mai ramaneau doi ani de contract, prelungirea practic le asigura retragerea la FC Barcelona, noile intelegeri fiind valabile pana in 2016, in cazul lui Messi, noul contract se intinde pana n 2018, desi deocamdata nu stie daca si cu cat i s-a urcat salariul.

Se pare ca nu s-a umblat la clauzele de reziliere a contractelor, clubul considerand ca sunt oricum destul de mari si la mijloc sunt trei fotbalisti total dedicati echipei. Messi are o clauză de reziliere a contractului de  250 milioane de euro, Puyol de  10 și  Xavi de 80.

Puyol se află la sezonul cu numărul 13 jucat în tricoul Barcelonei, el debutând la echipa mare în sezonul 1999-2000 antrenat fiind de olandezul Luis van Gaal, în timp ce Xavi are un sezon mai mult, 14,  mijlocașul catalan făcându-și debutul pe 3 octombrie 1998, într-o victorie obținută pe Mestalla în fața Valenciei, scor 3-1.

Xavi a ajuns in La Masia, centrul de juniori al Barcelonei, in 1991, Puyol in 1995, iar Messi in 2000. Cu noile contracte vor juca in Barcelona 25, 21 si respectiv 18 ani.

Anuntul renovarii celor trei contracte vine la doar o zi dupa ce Barcelona i-a reinnoit contractul si tanarului Tello ( 21ani ), acesta urmand sa joace pe Camp Nou pana in 2016. Clauza de reziliere a contractului a fost stabilita la 10 milioane de euro.

Articolul precedentColinda lui Karim Benzema!
Articolul următorDelio Rossi e noul antrenor al Sampdoriei, iar Giuseppe Iachini preia Siena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here