Messi, nebunia de pe Camp Nou și o fotografie devenită viral

1
1759

Despre meciul Barcelona – PSG 6-1 s-a vorbit și se va vorbi mult timp, pentru că astfel de meciuri mai rar sunt văzute, cu tot meniul inclus: fotbaliști, goluri, arbitraj, antrenori, miza enormă, desfășurarea evenimentelor…

Se va vorbi mult despre acest meci pentru că va rămâne în istoria fotbalului pentru ceva unic, două întoarceri de scor într-un singură, cea de până la 3-0 și cea de după 3-1.

Una dintre cele mai impactante imagini ale serii a lăsat-o Messi, care a ales ca ultimul gol al meciului, golul decisiv marcat de Sergi Roberto, să îl sărbătorească cu peluza, în stil brazilian. Suprinde, pentru astfel de scene le aștepți de la Neymar sau Suarez, nu de la timidul Messsi.

Fotografia , devenită viral la puține minute de la terminarea meciului, a fost capturată de către Santi Garces, un freelancer catalan ce lucrează din când în când pentru FC Barcelona, pentru a acoperi evenimente importante.

https://twitter.com/HistoryMessi/status/839608977415626752

https://www.youtube.com/watch?v=gdQSmxc4cjM

Articolul precedentDin nou pe terenul de fotbal, chiar și cu un picior amputat
Articolul următorAșa a reacționat Lewis Hamilton la golul de 6-1 în Barcelona – PSG

1 COMENTARIU

  1. […] Povestea o știm. Ultimele secunde ale meciului cu PSG. Barcelona mai avea nevoie de un gol pentru a scrie istorie. Neymar, Sergi Roberto … iar istoria fotbalului și-a mai scris o pagină măreață miercuri seară pe Camp Nou. Stadionul explodează, fotbaliștii blaugrana se strâng pentru a se bucura undeva spre fanionul din colțul terenului… iar Messi aproape că sare în peluza din spatele porții, provocând un instantaneu fotografic ce a devenit imediat viral. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here