Messi îşi poate lua “adio” de la Mondial!

0
1817

Kelechi Iheanacho era campion mondial cu Nigeria U17 în 2013, înscria 6 goluri și dădea 7 pase decisive jucând atunci un rol esențial pentru echipa sa în câștigarea celui de-al 4-lea trofeu mondial din istoria Nigeriei.

Aceștia aveau să câștige și 2 ani mai târziu, devenind astfel cea mai prolifică echipă, cu 5 titluri mondiale la această categorie de vârstă. Francis Uzoho, portarul nigerienilor făcea și el atunci parte din lotul echipei câștigătoare (2013).

Pe lângă aceștia, Ahmed Musa, Victor Moses, John Obi Mikel par a forma o echipă capabilă să-l trimită pe Messi mai repede în vacanță. Argentinienii nu au arătat nimic în primele 2 meciuri, ba mai mult, au fost umiliți de croați și au remizat în prima etapă cu Islanda.

Dacă nu își vor schimba atitudinea, și nu se vor mobiliza, aceștia vor pleca acasă după ultimul meci din grupă.

În 2014, la Campionatul Mondial, Argentina bătea Nigeria în ultimul meci din grupă, cu 3-2, și mergeau braț la braț în optimi. Golurile nigerienilor erau marcate atunci de A.Musa, Lionel Messi înscriind și el 2 goluri, plus un gol marcat de Rojo aveau să aducă victoria sud-americanilor într-un meci extrem de echilibrat.

Articolul precedentCroația – campioană mondială?
Articolul următorNaționala blondă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here