Messi începe să devină ceea ce vrea Argentina

0
1185

messi higuainAu trebuit să se joace multe meciuri de rodaj pentru ca naționala Argentinei să devină un grup compact, solid, care să câștige meciurile, dacă nu frumos, cel puțin provocând teamă în adversari. Terminate probele și cu Messi la comandă, naționala Argentinei finisează și ultimele detalii, anunțându-se ca mare favorită la câștigarea titlului mondial organizat de vecinii brazilieni.

Au trecut vremurile în care prestațiile lui Messi cu naționala ”albicelesta” provocau discuții aprige printre suporterii argentinieni și nu mai pune nimeni la îndoială faptul că se dedică echipei naționale așa cum o face și cu Barcelona. La fel s-a întâmplat și cu Venezuela, meci în care a avut încă o prestație de excepție, marcând un gol și pasând decisiv pentru celelalte două, marcate de Higuain.

Argentina e pe primul loc al clasamentului din America de Sud, cu 23 de puncte, însă are jucat un meci în plus jucat față de Columbia, ocupanta locului secund. Brazilia nu apare în clasament deoarece este calificată din postura de organizatoarea a campionatului mondial.

VIDEO: Argentina – Venezuela 3-1

america de sud

Articolul precedentF1 Malaezia: Vettel, pole position şi pe ploaie
Articolul următorCrupa C: Suedia se poticneste, cale libera Germaniei ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here