Mega-ofertă făcută de Anzhi Makhachkala, pentru Victor Valdes

0
1101

victor valdesNumele la moda in fotbalul european nu este al unui atacant, ci al unui portar, iar dupa excelenta prestatie avuta marti in Franta – Paris, Victor Valdes, pentru că despre el vorbim, este protagonistul ultimului mare zvon de pe piața transferurilor. Mai exact, cotidianul Marca anunță azi că actualul portar al Barcelonei a primit o oferta galactică de la Anzhí Makhachkala, , echipa care îi are în lot, printre alții, pe Eto.o, Lasanna Diarra sau Lacina Traore ( ex-CFR Cluj ). Echipa din mica republică autonomă Daghestan îi oferă lui Valdes nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru fiecare sezon jucat acolo, plus alte două milioane pentru îndeplinirea obiectivelor.

Valdes mai are contract cu Barcelona până în 2014, însă în urmă cu puțin timp și-a anunțat intenția de a nu își mai prelungi contractul, precizând că vrea să ”probeze și alte culturi”.

Anzhí Makhachkala, este pe locul doi în prima ligă din Rusia, echipa fiind antrenată de olandezul Guus Hidink, in timp ce în funcția de director sportiv îl are pe brazilianul Roberto Carlos.

Articolul precedentFormula 1: “Bild” afirma ca  Webber trebuie sa plece
Articolul următorCiclism/Driedaagse De Panne: Sylvain Chavanel isi asigura succesul dupa proba de contratimp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here