Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Dennis Man! Specialiștii ar spune că ni s-a blocat tastatura. Haterii, că suntem plătiți de ”Palat”. Nu, oameni buni, nu vrem nimic. Adică vrem: să câștigăm la loto, să prindem peștele auriu, să o…, dar stop! Vorbim de puștiul minune al fotbalului mondial, Dennis Man! El e centrul universului în aceste ultime zile ale cenușiului an 2018. Totul e despre el și despre MEGA-ECHIPA la care va ajunge din sezonul/anul viitor.

Dar cine e Dennis Man, doamnelor, domnișoarelor și domnilor? A nu-l cunoaște pe acest zeu contemporan este echivalent cu a nu cunoaște numărătoarea de la 1 la 10. Așa cum după 1 vine 2, așa și după Dennis Man vin mai mulți. Mai mulți impresari. Mai multe echipe. Mai multe legende ale fotbalului mondial. Mai multe zeci de milioane de euro. Mai multe știri de presă. Mai multe etc.

Chiar azi, 16.12.2018, celebra Anamaria Blocata a făcut declarația care spune TOT despre cine e perla fotbalului mondial în acest moment: ”Nu există echipă de top să nu-l dorească pe Man. Preţul e fabulos”. Și doamna Blocata are perfectă dreptate. Man e The Man peste tot. Man e ținta nr. 1 la Manchester United. Mourinho nu mai doarme noaptea și, spun surse din zona lusitanului, nu mai vrea să audă de EPL, de UCL, de FA Cup, de NIMIC, doar de ”MAN”. Apoi, Dennis Man agită apele și la Roma. AS nu mai bate pe nimeni, e pe locul 8, și Monchi e disperat să-l aducă pe fecesebist. În afară de cele două echipe din campionatele de top, Man e dorit și la grupări de ”Intertoto” precum Fenerbahce și Zenit, însă sunt șanse mici ca Dennis să-și asocieze numele cu asemenea grupări.

Dennis Man, un jucător special pentru o echipă ”specială”!

De îndată ce am aflat de interesul imens pentru Man, am demarat o muncă ”de teren” fără precedent în acest an și am aflat numele tuturor echipelor din lume care îl doresc pe Dennis Man. Vă avertizăm că nu a fost deloc greu. Când ai în față un jucător ca Dennis Man, pretendenții îți apar de peste tot. Ai deschis frigiderul, pac, o echipă îți iese din unt și dă 30 de milioane pe Man. Ai deschis cotețul la găini, pac, cocoșul îți cântă despre o grupare care dă 45 de milioane pe Man. Ai dat pe Discovery, pac, o moleculă dă de înțeles că Man e unic și trebuie cumpărat la un preț fabulos. Și tot așa.

Să nu mai prelungim așteptările și să vedem numele greilor care și-au înghețat anul pentru a-l avea în ogradă pe Dennis Man!

  1. Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu

Nici dacă îți calcă o mâță pe tastatură nu îți iese un așa nume întortocheat. Pentru a nu vă încurca, numiți această echipă simplu: FC Taumata. Localizată în Noua Zeelandă, FCT a fost botezată după numele unei coline de 350 de metri, în apropiere de Mangaorapa și Porangahau, la sud de Waipukurau, între Hastings și Dannevirke.

Dacă va ajunge aici, Dennis Man va scăpa de coșmarul stadionului Național Arena cu 37 de spectatori. Pe Taumata Arena, o cochetă construcție de 6400 de locuri, mai mereu se joacă cu casa închisă.

2. Jaworznickie Stowarzyszenie Piłkarskie Szczakowianka

În caz că se va sătura de Noua Zeelandă, Man poate reveni în Europa la Jaworznickie Stowarzyszenie Piłkarskie Szczakowianka, pe scurt Garbarnia Szczakowianka Jaworzno, o echipă din Polonia fondată în 1923. Jaworznickie Stowarzyszenie Piłkarskie Szczakowianka caută cu disperare un mijlocaș ofensiv, iar Man e ținta nr. 1.

3. Amon Rattanakosin Krung Thep Mahanakhon Mahinthara Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Ayuthaya Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit Bravo Association Football Club

Credeați că doar Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu și Jaworznickie Stowarzyszenie Piłkarskie Szczakowianka îl doresc pe Dennis. Nicidecum. Perla FCSB a intrat și în vizorul celor de mai sus, al căror nume nu-l mai putem repeta din lipsă de spațiu. Fanii o numesc, pe scurt, Bangkok Bravo FC. Cea mai importantă performanță a echipei din Thailanda este aceea că are, oficial, cel mai lung nume din istoria fotbalului.

4. Fotballaget Fart

Ei bine da, iată ocazia de a scăpa de prejudecăți. Am scăpat noi, de-a lungul timpului, de Kaka, de Michelangelo Rampulla. de John McCoy, și ne stă acum în cale o … Bășină? Nu, fraților, Dennis Man la FL Bășina ăștia nu e o rușine. Și ce e mai plăcut pentru un român decât să plece dintr-o țară de lumea a 3-a ca România în Norvegia, una dintre cele mai curate așezări umane.

Încă un bonus pentru Man. Dacă FC FCSB a fost fondat abia în 2003, Fotballaget Fart pute a istorie. Norvegienii viețuiesc din 1917, iar din 1934 au înregistrat oficial actualul nume. Dacă la Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu, Man va fi susținut de peste 6000 de fani, la Fart va avea doar 1300. Tot e bine, față de Arena Națională. Fartbana e numele arenei celor din Norvegia, un fel de Bășina Arena.

5. Club Deportivo Moron

”N-or fi în toată Argentina atâția huligani cum sunt la derby-urile River-Boca”, ar trebui să-și spună în gând Dennis Man înainte de a accepta o ofertă de la Moroni. ”Născută” în 1947, CDM este o grupare din Buenos Aires care evoluează în Primera B Metropolitana.

6. Eleven Men In Flight

Visul lui Dennis Man de a ajunge în Premier League se poate îndeplini odată cu un posibil transfer la Eleven Men In Flight. Nu e acel Premier League clasic englez, ci unul din Swaziland, însă tot PL este.

Odată ajuns aici, Man își va trece în palmares veritabile derby-uri cu Green Mamba, Royal Leopards, Mhlumi Peacemakers, Young Buffaloes, Mhlambanyatsi Rovers, Never Die, Russian Bombers și chiar un Manchester United local.

7. FC Santa Claus

Santa Claus is coming to … Man! Ce poate mai deosebit pentru un puști ca Dennis Man decât întâlnirea idolului său din copilărie, Moș Crăciun, Cu o derogare din partea FIFA, poate că mutarea se poate realiza acum, în perioada în care spiritul Crăciunului ne cuprinde pe toți.

8. Blood, Sweat, and Beers FC

Nu, Dennis Man nu e genul de fotbalist care să-și piardă nopțile prin cluburi și ficații prin alcool. Dar, dacă vrea s-o ia pe calea cea strâmbă, cei de la Blood, Sweat, and Beers FC sunt dispuși să-l cumpere. Aici, la trupa engleză, Man va avea un coleg un motto care pare a fi născut pe plaiuri mioritice: ”Unde berea face parte din joc!”

9. Bears Football Club
Bears Football Club, un club din Nassau, Bahamas, evoluează actualmente în BFA Senior League. Dacă alături de FCSB primește anual diploma de luzăr, locul 2 fiind nimic, Dennis Man poate scrie istorie la ”urși”. FCB au 6 titluri consecutive la activ. Mai mult, echipa din Bahamas dă lecții FCSB-ului și la istorie, fiind născută în 1996.

10. Botswana Meat Commission FC

Trecerea de la FCSB la un club din străinătate nu e ușoară pentru un jucător tânăr precum Dennis Man. Tocmai de aceea, Anamaria Blocata l-ar putea îndemna pe Man să accepte oferta celor de la Botswana Meat Commission FC. Aici, Dennis se va simți aproape ca acasă. Pe stema clubului e o vacă. În România, neoficial, animalul clubului era o oaie. Așadar, iată destinația ideală!

*acest articol e un pamflet, dar nu mai mare decât declarațiile înălțătoare despre Dennis Man făcute de cei însărcinați cu transferul acestuia pe bani grei și nemeritați în străinătate. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here