Mark Webber: Vettel va ajunge la Ferrari cand termină contractul cu Red Bull

0
1124

vettel ferrari

Abia ce a ajuns Kimi Raikkonen la Ferrari, că Mark Webber a învolburat iar apele în lumea Formulei 1 cu o declarație dată celor de la Sky Sports. Pilotul australianul spune că transferul lui Raikkonen e un plan de termen scurt și că Ferrari va ținti transferul lui Sebastian Vettle pentru a fi pilotul lor începând cu 2016.

În principiu, Raikkonen a semnat cu Ferrari un contract valabil doar pentru un an, însă există o clauză care permite prelungirea lui până în 2015. ”Mai sunt doi ani până când cei doi ( Alonso și Raikkonen ) vor termina contractele și atunci ei ( Ferarri ), logic, îl vor transfera pe Vettel, pentru a începe un nou proiect. Sosirea lui Raikkonen la Ferrari e o măsură agresivă, pe termen scurt, cu care echipa să câștige titluri, pentru că are nevoie de ele” spune Webber în interviu.

Protagoniștii ecuației:

Fernando Alonso, 32 ani, mai are doi ani de contract cu Ferrari.
Kimi Raikkonen, 34 ani, a semnat recent un contract pentru un an cu Ferrari, pentru sezonul 2014, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Sebastian Vettel, 26 ani, a semnat in luna iunie a acestui an un contract  nou cu Red Bull, valabil până la finalul sezonului 2015 2015.

Articolul precedentKaka anunta ca renunta la salariu cat timp este accidentat
Articolul următorA inceput duelul intre Neymar si Cristiano Ronaldo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here