vettel ferrari

Abia ce a ajuns Kimi Raikkonen la Ferrari, că Mark Webber a învolburat iar apele în lumea Formulei 1 cu o declarație dată celor de la Sky Sports. Pilotul australianul spune că transferul lui Raikkonen e un plan de termen scurt și că Ferrari va ținti transferul lui Sebastian Vettle pentru a fi pilotul lor începând cu 2016.

În principiu, Raikkonen a semnat cu Ferrari un contract valabil doar pentru un an, însă există o clauză care permite prelungirea lui până în 2015. ”Mai sunt doi ani până când cei doi ( Alonso și Raikkonen ) vor termina contractele și atunci ei ( Ferarri ), logic, îl vor transfera pe Vettel, pentru a începe un nou proiect. Sosirea lui Raikkonen la Ferrari e o măsură agresivă, pe termen scurt, cu care echipa să câștige titluri, pentru că are nevoie de ele” spune Webber în interviu.

Protagoniștii ecuației:

Fernando Alonso, 32 ani, mai are doi ani de contract cu Ferrari.
Kimi Raikkonen, 34 ani, a semnat recent un contract pentru un an cu Ferrari, pentru sezonul 2014, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Sebastian Vettel, 26 ani, a semnat in luna iunie a acestui an un contract  nou cu Red Bull, valabil până la finalul sezonului 2015 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here