Marco Rojas, cel mai bun fotbalist din Australia, a semnat cu VFB Stuttgart!

0
1255

Marco Rojas StuttgartDupă ce în urmă cu puțin timp a fost desemnat cel mai bun jucător din A-League, prima ligă de fotbal din Australia, neozeelandezul Marco Rojas a semnat astăzi cu echipa la care evoluează și românul Alex Maxim, VFB Stuttgart. Contractul jucătorului este unul pe patru ani, iar gruparea din Bundesliga va trebui să plătească o sumă infimă fostului său club, de 180,000 de dolari.

Cu 15 goluri marcate în acest sezon din A-League pentru Melbourne Victory, Rojas, supranumit ”Kiwi Messi”, l-a bătut clar pe Alessandro Del Piero în lupta pentru trofeul  ”Johnny Warren”, titlu care desemnează jucătorul anului. Neozeelandezul a primit 908 voturi, față de doar 449 primite de starul italian. Pe locul trei s-a clasat Daniel McBreen. Deși fostul oltean a câștigat ”Gheata de Aur” în A-League, cu 17 goluri, el a primit doar 280 de voturi.

Înainte de a semna cu Stuttgart, Rojas a mai avut oferte și de la alte cluburi europene, printre care Werder Bremen și Red Bull Salzburg au fost cele mai interesate.

Articolul precedentReacții la nivel mondial după retragerea lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United!
Articolul următorCare este cel mai bun “11” din era Ferguson la United ?
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here