Maradona despre Pele: “A fost mereu in spatele meu”

0
1198

În urmă cu câțiva ani, Maradona a fost protagonistul unui reality-show care i-a purtat numele, ”To the Top with Maradona”, argentinianul nu a pierdut atunci ocazia de a mai ieși încă o dată în evidență prin declarațiile sale.

maradona

To the Top with Maradona” a fost un program prin care s-a dorit căutarea unei tinere speranțe a fotbalului arab care să fie împins către un mare club european. Emisiunea a fost  transmisă de postul TV Dubai Sports. La o conferință de presă în care prezenta acest reality-show, Maradona a răspuns sincer tuturor întrebărilor care i s-au pus și bineînțeles nu putea rata producerea a încă unui episod din particularul război pe care îl duce cu Pele.

”Vreau să știți ceva: primul Balon de Aur onorific mi l-au dat mie. Pele a fost al doilea. Mie mi l-au dat la Paris, în 1995, iar Pele a ajuns, încă o dată, al doilea. E obișnuit să fie al doilea. A fost al doilea cu Ayrton Senna, atunci când brazilienii și-au ales cel mai bun sportiv din istorie și este al doilea cu mine” a săgetat Maradona când a fost întrebat de Pele și Balonul de Aur onorific primit recent de la FIFA. ”Și încă ceva. Mie mi-e bine așa. Pele trăiește cu FIFA, eu trăiesc în Dubai„ și-a finisat Maradona declarația-atac.

via Canchallena

Articolul precedent#AusOpen: Finală pentru Sania Mirza şi Horia Tecău!
Articolul următorVIDEO: Red Bull sarbatoreste 10 ani in Formula 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here