Fosta legendă argentiniană, Diego Armando Maradona este foarte aproape de a prelua postul de selecționer al naționalei Irakului.

”Am primit o ofertă din partea Federației Irakiene, după care l-am contactat pe Diego (n.r. Diego Armando Maradona ) cel care a acceptat-o”, a declarat agentul World Eleven, Hernan Tofoni, pentru canchallena.com.

”Comitetul executiv al Federației Irakiene de Fotbal se va întruni vineri pentru a definitiva detaliile contractului cu antrenorul argentinian” a mai declarat Tofoni.

Compania World Eleven, care se ocupă de partea managerială a naționalei de fotbal a Argentinei, a fost însărcinată cu rezolvarea acestei mutari.

În vârstă de 52 de ani, Maradona ocupă la ora actuală postul de director al Federației de Fotbal din Emiratele Arabe Unite (EAU), și se pare că a negociat deja încercarea de a-și continua activitatea în paralel cu cea de la naționala Irakului.

Naționala Irakului are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2014. Pentru asta trebuie să treacă de o grupă în care Australia și Coreea de Sud par a fi favorite certe.

Ultima echipă antrenată de Maradona a fost Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Ultimul antrenor al Irakului, starul brazilian Zico, și-a dat demisia în noiembrie, după ce a acuzat Federația de încălcarea unor prevederi din contract.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here