Manuel Pellegrini: Nu vom fi o echipa care sa se retraga dupa marcarea primului gol

0
1149

man city pellegriniManchester City a anunțat azi, într-un comunicat oficial apărut pe site-ul oficial al clubului englez, că Manuel Pellegrini este noul antrenor al echipei, acesta semnând un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Antrenorul chilian își va începe activitatea la City pe 24 iunie: Cred ca…nu, nu cred, sunt sigur ca avem cel mai bun lot din Premier League. Avem jucători extraordinari și putem câștiga titluri.” Pellegrini ajunge în Anglia după cele trei etape parcurse în Spania – Villareal, Real Madrid și Malaga – și pretinde să promoveze cât mai mulți jucători din propia pepinieră a celor de la Manchester Cit. ”Nu se pot investi mulți bani în fiecare an. E important ca în prima echipă să ajungă și unul sau doi jucători de la juniori”.

Pellegrini, un antrenor care de obicei este echilibrat în declarații, de această dată nu s-a sfiit și a trimis o săgeată către predecesorul său, italianul Roberto Mancini, in chiar primul sau interviu la City: ”Nu vom fi o echipă care să marcheze și după aceea să se apere așteptând contraatacul. Vom juca mereu frumos”.

Malaga are și ea un antrenor nou

O dată plecat Pellegrini la Manchester City, Malaga s-a mișcat repede și are deja un nou antrenor, germanul Bernd Schuster fiind cel ales să conducă echipa andaluză în următoarele cinci sezoane.

Articolul precedentSimona Halep se califică în finală la Nürnberg după un meci eroic!
Articolul următorDavid James, paradă de senzație la 42 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here