Manchester United – Porto: Vremea răzbunărilor ( Liga Campionilor, avancronica sferturi de finala )

0
240

O altă revanșă de luat. De această dată din partea celor de la Manchester United( mai jos un excelent clip video realizat de unul dintre suporterii celor de la United )

În martie 2004 pe Old Trafford sosea FC Porto cu un tip necunoscut la acea vreme, Jose Mourinho, pe banca tehnică. Se juca returul optimilor de finală din Liga Campionilor, în condițiile în care meciul tur fusese câștigat de către portughezi, scor 2-1. O bătălie între două stiluri de fotbal total diferite: Morinho versus Ferguson, câștigată în cele din urmă de către portughez. Era doar începutul unui război care avea să fie în cele din urmă câștigat, FC Porto proclamându-se campioană la finalul acelui sezon de Champions League.

Între timp lucrurile s-au schimbat; Mourinho a ajuns faimos,a antrenat Chelsea și acum Inter, iar revanșa lui Ferguson pe jumătate este luată deja, Manchester eliminând chiar din grupe echipa italiană.

Pe Old Trafford încă se mai simte mahmureala după golul lui Macheda, cel ce a însemnat păstrarea poziției de lider din Premier League, în timp ce Porto vine după o victorie ( 3-1 ) obținută în deplasarea de la Guimaraes, succes ce i-a permis să își consolideze poziția de lider din prima ligă portugheză.

Pare cel mai dezechilibrat meci al acestor sferturi de finală. La fel se spunea însă și despre acel meci din 2004.

Pronostic BDF: Manchester United 50 – Porto 50
Rezumat video Manchester United – Porto imediat după meci pe BDF.

Articolul precedentVillareal – Arsenal: Vremea răzbunărilor 2 ( Liga Campionilor , avancronica sferturi de finala )
Articolul următorEurogoluri BDF: Panin în CFR Cluj – Fc Vaslui 3-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here