Întoarcerea de scor din finala Ligii Campionilor din 1999, disputată pe Nou Camp între Manchester United și Bayern Munchen, va rămâne în istoria fotbalului ca una dintre cele mai dramatice răsturnări de situație din fotbal. Ori de câte ori vedem într-un meci un cât de mic gram de dramatism, automat facem o paralelă cu ”noaptea diavolilor” din Catalunya. O astfel de paralelă, dar cu grame multe de dramatism, putem face între finala din 1999 și meciul de ieri din Major League Soccer, dintre San Jose Earthquakes și Los Angeles Galaxy, încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor.

Partida s-a dovedit un adevărat serial de trecere de la agonie la extaz în cele două tabere. După ce au condus cu 2-1 până în minutul 92, foștii colegi ai lui David Beckham s-au văzut egalați și învinși în doar câteva secunde, cuprinse între minutele 92-94!

Iată aici filmul incredibil al partidei, una care ne amintește, parțial, și de coșmarul de la Copenhaga:

1 COMENTARIU

  1. intr-adevar, a fost ceva extraordinar, s-a nimerit sa fiu pe stadion la meci, si nu ma asteptam deloc ca acest meci, in mare parte anost, sa devina un “clasic”, oricat de mult i s-ar spune “el california clasico” pe-aici. felicitari ca scrii si despre altceva decat sarmale din puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here