S-a jucat și semifinala asta iar impresia lăsată de presa internațională și de puținele rânduri scrise prin cea românească este aceea că Manchester United este ca și calificată în finală. Nimic mai eronat. Pentru mine, Arsenal a plecat de pe Old Trafford cu ținta pe care și-a propus-o atinsă, anume aceea de a nu încasa un scor imposibil de remontat în returul de la Londra. 1-0 nu este un scor fatal, mai ales pentru un Arsenal care în zi de grație poate îndesa de la trei goluri în sus în poarta oricărui adversar.

S-ar putea ca cei de la United să regrete suficiența de care au dat dovadă pe durata acestui meci și faptul că nu au forțat mai mult decât a trebuit pentru a scoate acest 1-0. Omul meciului: Almunia, portarul lui Wenger. Păcat de șutul în bară al lui Cristiano Ronaldo, probabil că ar fi devenit golul sezonului în Liga Campionilor.

Așteptăm returul. Arsenal va avea multe de spus, iar eu personal cred că va produce surpriza.

Mă încumet chiar să dau și un pronostic pentru finală: Barcelona – Arsenal.
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/yl96vvziaI3vBgUCZEqy/mov/1

Articolul precedentTop 5 Eurogoluri 25-26 Aprilie 2009
Articolul următorVă mai amintiți de el?

2 COMENTARII

  1. Imi pare rau ca gandesti asa, dar tin sa-ti spun ca in aceasta dubla Ferguson il bate tactic pe Wenger. O sa vedem ce se intampla cand se deschide Arsenal in fata celor de la Manchester. si 70% finala se joaca intre Manche si Chelsea (care o sa duca 0-0 pana la penaltiuri).

  2. AnonimSincer? Aș prefera o finală Barcelona – Arsenal în fața uneia jucate între Manchester și Chelsea. Nu mi-ar place să văd o finală în care nu se joacă sau se joacă la 0-0 și apoi se decide la loviturile de departajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here