Toți cetățenii români care, începând cu primele zile ale lunii septembrie 2009, vor dori să își scoată o carte de identitate nouă și care vor îndeplini condițiile necesare, vor putea solicita un document cu care se vor putea identifica precum mai buni ca restul concetățenilor. Cu acest nou tip de act de identitate, guvernul vrea să situeze România în elita mondială a țărilor cu oameni superiori.

Ministrul de interne a vrut să stingă încă din fașă orice motiv de acuzații precizând că pentru a intra in posesia noului act de identitate nu se ține cont de puterea financiară a respectivei persoane: Sunt oameni pe care îi vezi doar și îți dai seama că sunt valoroși chiar înainte de a deschide gura. Acest act doar certifică faptul că cel care e bun, e bun.

Nu vrem să marginalizăm pe nimeni, nu vrem să le spunem oamenilor că sunt inferiori, ci doar să recompensăm acea clasă de oameni care trag de căruță pentru ca lucrurile să meargă bine, acei oameni care nu rămân niciodată pe dinafara discotecilor, frumoși și carismatici. Oameni cu clasă.

Care sunt avantajele noii cărți de identitate? Începând de acum, cetățeanul care deține Cartea de Identitate 5Stars, de exemplu, poate intra în față la coadă, poate parca unde vrea mușchiul lui și are dreptul la cel puțin o oră de spațiu de emisie zilnic, la cele mai cunsocute televiziuni. În cazul oamenilor din fotbal, o indicație precisă arată că orice patron de club care deține Carte de Identitate 5Stars, are dreptul de a avea cel puțin trei jucători convocați la națională, iar selecționerul are obligația de a indeplini această regulă.

Ministrul de interne a mai precizat că, pentru moment, se vor elibera doar 200 de astfel de acte de indentitate, urmând ca pe viitor, in funcție de derularea evenimentelor și de apariția unor noi oameni de valoare actul să fie acordat în mod excepțional sub forma de distincție guvernamentală.

Primul posesor al acestui act , a declarat:

Poate că nu sunt un tip frumos, însă suntem câțiva români care am obținut multe lucruri pentru că am avut obrazul gros, fără să fim nevoiți să arătăm buletinul. Oricum îl aveam expirat de vreo câțiva ani. Acum, s-a făcut dreptate.

P.S.: Cercetătorii Universității din București au dat recent publicității un studiu în care se arată că 97% dintre cei care se scobesc în nas nu găsesc nimic relevant.

P.S.2: Răzvan Lucescu a adunat în cele două meciuri oficiale de când este selecționer tot atâtea puncte cât a adunat Victor Pițurcă de la începutul campaniei, în primele cinci partide.

Articolul precedentPentru Milan se poate şi mai rău
Articolul următorCIFRA ZILEI: 187 – La multi ani, Brazilia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here