Luptătoare, dar în final pierzătoare! Sorana și Monica sunt OUT de la Madrid!

0
899

Monica Niculescu

Din păcate, calculele hârtiei nu au dat greș, iar cele două reprezentante ale României care au debutat azi la puternicul turneu de 3,671,405 Mutua Madrid Open, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, au fost eliminate. Partea bună, dacă poate fi vorba de o parte bună într-o eliminare, este că ambele au luptat cu ambiție, având și momente bune în care păreau că se pot impune. 

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova (5) 1-6, 7-5, 6-7 (4)

După un prim set în care, deși a jucat decent, Sorana s-a înclinat clar pe tabelă, a urmat unul secund în care românca a avut două momente bune și unul prost. Ea a început bine, conducând cu 4-1, a căzut inexplicabil până la 4-5 și serviciu de meci pentru Kvitova, și a revenit la 7-5, trimițând meciul în decisiv. În setul III Sorana părea la conducere, având chiar și 2-0 în start, însă Kvitova, mult mai inteligentă în joc, a revenit, a echilibrat meciul și l-a trimis în tie-break. Acolo, românca părea din nou în pole-position la 4-3, cu două servicii, însă le-a pierdut și cehoaica s-a impus cu 4-7.

Monica Niculescu – Sloane Stephens (16) 6-2, 3-6, 2-6

După cele două victorii obținute în calificări cu Dulgheru și Cepelova, Monica părea pregătită să producă o surpriză la Madrid, iar primul set era de partea ei. Din nefericire, Sloane Stephens și-a arătat apoi clasa, iar românca nu a mai avut replică.

Sorana și Monica părăsesc tabloul de simplu din capitala Spaniei cu 10,140 de Euro și 10 puncte WTA. 

După eliminarea lui Cîrstea și Niculescu, toate speranțele noastre rămân în Simona Halep și Irina Begu. Acestea pleacă favorite mâine în disputele lor cu Julia Goerges (97 WTA, Germania), respectiv Shuai Zhang (40 WTA, China).

Articolul precedentEfectul Alves! Ibrahimovic mănâncă alunele aruncate dinspre tribună
Articolul următorStadio Renato Dall’Ara, Bologna, Italia
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here