Luka Modric începe să justifice banii plătiți pe el

0
722

MODRIC GOLIn vara anului trecut când a fost adus pe Santiago Bernabeu de la Tottenham în schimbul sumei de 30 milioane de euro, fanii celor de la Real Madrid au privit sceptici mișcarea, considerând că sunt prea mulți bani pentru un jucător de 27 de ani și care nu justifica banii plătiți pentru el, plus că venea de la o echipă care nu este o obișnuită a elitei europene. Începutul a fost greoi pentru play-maker-ul croat, însă Cristiano Ronaldo a avut nevoie de trei sezoane și de peste 150 de goluri pentru a își auzi numele strigat de către pretențioșii suporteri madrileni, așa că fotbalistul croat are nevoie de răbadare.

Eroul de pe Old Trafford a repetat isprava și a marcat un ditamai golazo și în campionat, în poarta celor de la Mallorca și este la cel de-al șaselea meci ca titular, demonstrând că i-a captat atenția lui Mourinho care și-a depozitat în el încredere cu care speră să o scoată la liman ceea ce a mai rămas din sezon: finala Cupei Spaniei și sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Modric a jucat 90 de minute in cinci din ultimele șase meciuri de campionat, fiind schimbat doar în cel de pe El Riazor, în meciul cu Dportivo la Coruna, atunci când a fost schimbat imediat dupa pauza.

”Mă simt bine și vreau să continui pe această linie. Mă simt mult mai comod iar meciul cu Manchester m-a ajutat mult și mi-a dat mai multă încredere decât aveam la începutul sezonului.”

După goluri de genul celui marcat in meciul cu Mallorca îl credem pe cuvând atunci când spune că se simte bine, iar cele 30 de milioane de euro plătite pentru el vara trecută nu mai par așa multe:

VIDEO: GOLAZO MARCAT DE LUKA MODRIC ÎN REAL MADRID – MALLORCA 5-2

Articolul precedentItalienii spun una, Alexis spune alta
Articolul următorCiclism/Milano – Sanremo: Invingator-surpriza dupa numeroase peripetii – Gerald Ciolek

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here