Fost jucător in România la Ceahlăul, Rapid, Vaslui şi Steaua, Lucian Burdujan a semnat cu Europa FC din Gibraltar. Atacantul în vârstă de 31 de ani era liber de contract din ianuarie 2015, lună în care şi-a încheiat înţelegerea cu Hoverla. În Ucraina mai jucase şi la Chernomorets şi Tavriya.

Transferul său a fost anunţat cu mult entuziasm pe site-ul oficial al clubului din Gibraltar:

“Am încheiat transferurile de astăzi prin aducerea unei adevărat star, atacantul român în vârstă de 31 de ani Lucian Burdujan. Lucian a avut o carieră strălucitoare, jucând pentru Rapid cu care a câştigat două Cupe ale României, şi pentru o scurtă perioadă la puternica Steaua. De asemenea, el a câştigat Cupa Intertoto cu Vaslui în anul 2008.”

Europa FC este un club înfiinţat în 1925, cu 6 trofee de campioană şi 5 cupe (ultimele câştigate în 1952). Anul trecut, Europa FC a terminat pe locul 2, poziţie pe care se află şi în acest sezon, la 9 puncte de liderul Lincoln Red Imps.

Articolul precedentBătaie generală în derby-ul argentinian “La Plata”. Alvaro Pereira, ex-CFR, intrare desprinsă din artele marţiale
Articolul următorProvocarea lansată de Red Bull: o maşină de Formula 1 vs o grămadă ordonată

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here