LOGO EURO 2012

0
357

Cu toată vâlva creată de Mondialul organizat de Africa de Sud în 2010, undeva pe fundal merge cu pași mărunți și turneul final EURO 2012.

Tragerile la sorți ale grupelor preliminare de calificare vor avea loc pe 7 septembrie 2010 ( să sperăm că naționala noastră va avea un parcurs mai bun, nu de altceva, însă o deplasare în Ucraina sau Polonia e mult mai la îndemâna suporterilor români ) iar până atunci organizatori au dat drumul spre publicitate a ceea ce se vrea a fi LOGO-ul oficial EURO 2012.

O floare și două frunze, una în culorile steagului polonez, cealaltă a celui ucrainian. Nu e așa că vă roade puțin invidia din cauza caprei vecinului? Și când te gândești că la noi un stadion se construiește în zece ani de zile, campaniile electorale se fac pe bază de casete video contrafăcute iar personajul cel mai important din fotbal este muierea lui Tănase ( cu permisiunea ciobanului finanțator ).

Vezi video:

Articolul precedentUn Totti în țara Guliverilor
Articolul următorEXCLUSIV: Statistica BDF – Cifrele turului – Date generale

1 COMENTARIU

  1. Sunt sanse mari sa nu ne calificam. Daca ne vom califica, sper sa jucam in Ucraina. Care este stadionul cel mai apropiat de nordul nostru?

  2. Alexandru, stadionul cel mai apropiat este la Lviv. Sunt putin peste 400 km de la Sighetu Marmatiei, se poate ajunge cu trenul din Solotvino (Slatina – orasul aflat pe partea opusa a Tisei fata de Sighet) pana la Lviv in aproximativ 5 ore.

  3. Alexandru, stadionul cel mai apropiat este la Lviv. Sunt putin peste 400 km de la Sighetu Marmatiei, se poate ajunge cu trenul din Solotvino (Slatina – orasul aflat pe partea opusa a Tisei fata de Sighet) pana la Lviv in aproximativ 5 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here