Liverpool – Chelsea: The classic (Liga Campionilor, avancronică sferturi de finală)

0
289

Nu „El clasico”, ci „The classic”. Un sezon fără Liverpool – Chelsea în Liga Campionilor devine brusc unul gol. Ne-am obişnuit să le vedem pe cele două înfruntându-se în această competiţie, aşteptăm duelul lor. Poate pentru că vrem să mai scăpăm de o echipă din Anglia. Sau poate pentru că ne amintim de faptul că cel mai frumos YNWA s-a cântat în 2005, după un meci între cele două formaţii.

Partida din această seară de pe Anfield pune faţă în faţă două echipe care traversează o perioadă excelentă. Liverpool îi suflă tot mai puternic în ceafă lui United, iar Chelsea a fost complet revitalizată de Hiddink. Totuşi, avantajul terenului propriu şi jocul totuşi mai convingător al „cormoranilor” îi plasează pe aceştia în pole-position pentru calificare. Însă, indiferent de calcule sau de pronosticuri, un astfel de meci îţi poate rezerva orice. Aşa că nu vă rămîne decât să vă bucuraţi de spectacol.

Pronostic BDF: Liverpool 65% – Chelsea 35%

Articolul precedentLiga Campionilor: Manchester United – Porto 2-2, Villareal – Arsenal 1-1 (+Rezumate Video ). Remize cu miros de victorie
Articolul următorBarcelona – Bayern: Duelul din care va câştiga fotbalul (Liga Campionilor, avancronică sferturi de finală)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here