Liverpool – Chelsea 1-3 ( + Rezumat Video ): Chelsea walks alone

0
331


Liverpool a marcat repede, însă la Chelsea se simte mâna lui Guus Hiddink, se vede că antrenorul olandez a reușit în cele din urmă să unească echipa și să repună competitivitatea în prim plan. Cine nu se gândea înainte de meci că această dublă manșă eliminatorie avea să se decidă la fel ca celelalte din sezoanele trecute, cu un rezultat strâns fără o superioritate foarte clară din partea unei echipe sau alteia.

Însă echipa lui Hiddink a intrat încet-încet în meci, a crescut ritmul și fără să se panicheze după golul primit a depus încredere în propriul joc. Atât de superioară a fost Chelsea încât repriza a doua i-a aparținut în întregime. De remarcat cele două goluri marcate de Ivanovic, fundașul lateral dreapta căruia i s-a încredințat postul absentului Bosingwa. Sârbul, jucător cu care a avut de a face și naționala noastră în recentul meci de la Constanța s-a erijat în marele protagonist al meciului, profitând la maximum de șansa oferită, mai ales că era vorba de un meci de sferturi de finală Champions League.

Chelsea ( alături de Barcelona ) se anunță candidată serioasă la cucerirea titlului din acest sezon, mai ales că în echipă sunt mulți jucători aflați pe final de carieră și care vor să încheie acest ciclu la Londra având în palmares cel mai important trofeu continental la nivel de echipe.

Vezi rezumat video Liverpool – Chelsea 1-3


http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/7YbwWyyY9dDumS9W36KJ/mov/1&color=0x439D2A&frame=ROUND

Articolul precedentBarcelona – Bayern Munchen 4-0 ( + Rezumat Video ): Barcelona inventează un nou sport
Articolul următorEurogol Florin Costea în U Craiova – Dinamo 2-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here