Liverpool – Arsenal a dat tonul ”Zilei 5-1” în fotbalul mondial!

0
1250

Liverpool Arsenal 5-1

Liverpool – Arsenal 5-1 nu a fost doar un coșmar pentru echipa lui Wenger, devenită între timp vicelider în Premier League, ci și o deschidere de drumuri pentru alte rezultate la fel de categorice din fotbalul european și mondial. Iată doar câteva dintre acestea:

 Eredivisie: Feyenoord – Nijmegen 5-1

La ceas de seară, undeva în fotbalul frumos și pozitiv al Europei, Graziano Pellè și colegii săi de la Feyenoord zdrobeau pe Nijmegen și se apropiau la doar patru puncte de locul 1 din Olanda, Ajax Amsterdam.

Regionalliga North (Germania): Braunschweig II – Victoria Hamburg 5-1

Dacă Suarez & co. i-au luat pe flăcăii lui Arsene ca din oală și au avut 4-0 după doar 19 minute de joc, nemții de la Braunschweig au făcut economie 45 de minute, timp în care chiar au fost conduși de Hamburg. Imediat după pauză însă, Victoria din Hamburg a suferit o înfrângere demnă de schimbarea numelui.

Segunda DivisionGuadalajara – Ecija 5-1

După englezi, olandezi și nemți era clar că nici spaniolii nu puteau s-o lase mai moale astăzi. Eco-ul ”cormoran” a ajuns, iată, până într-o ligă mega inferioară din țara lui Juan Carlos.

Liga Campionilor Asiei: Al Jaish – Nasaf Qarshi 5-1

Dar ce avem noi aici ? Păi, avem așa: Răzvan Lucescu dus, succesul adus, sau cum era proverbul. Așadar, iată că nu doar pe plan local Al Jaish își revine după plecarea juniorului, ci și pe plan extern. Qatarezii au bătut-o pe Nasaf de i-au sărit fulgii.

Au existat și modele de ”5-1” întors:

Bundesliga: Bremen – Dortmund 1-5

Este dureros să vezi cum o echipă frumoasă din Germania, o echipă solidă, fostă campioană și participantă constant în Liga Campionilor, a ajuns preșul tuturor. După ce Bayern le-a dat 7, iată că și Borussia s-a antrenat cu ei.

Jupiler League: Mons – Lierse 1-5

Pentru că tot s-a vorbit de ei în aceste zile, și de legăturile lor vechi cu pariurile, cu Mitu, etc, iată că Lierse a ținut să arate că se poate evidenția și prin fotbalul prestat. Aceștia le-au administrat cel0r de la Mons un 5-1 de poveste.

sursa foto

Articolul precedentEstadio Marcelo Bielsa, Rosario, Argentina
Articolul următorGhid practic cu disciplinele de la Jocurile Olimpice de Iarnă Soci 2014
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here