A fost o seară nebună în Europa. Nebunăăăăă! Două meciuri, două campionate, titlul pus în joc, aceeași oră. O seară ce avea la dispoziție toate ingredientele necesare realizării unui meniu fotbalistic de cinci stele. Liverpool – Arsenal 4-4. Mai bine zis Liverpool – Arshavin 4-4.

Iar nu juca Gerrard, căpitanul Liverpoolului, însă Benitez și Wenger aveau fiecare cărți ascunse în mânecă. Spaniolul avea o pereche de regi Torres – Benayoun cu care spera să dea lovitura și să ia potul de trei puncte pus pe gazonul de pe Anfield Road. S-a văzut însă pus în fața singurei cărți câștigătoare cu care Arsene Wenger se așezase la masă: Andrei Arshavin.

Ce rămâne în urma acestui meci?:
-Golul senzațional al lui Arshavin care a pus 2-2 pe tabela de marcaj.
-Liverpool a avut tot timpul meciul în mână. Era să piardă în ultimele secvențe ale meciului.
-Fotbalul european nu e film produs la Hollywood, iar pe teren se afla Liverpool ediția 2008-2009. Egalarea s-a produs în minutul 92, exact în momentul în care peluza cânta ‘You’ll never walk alone’. Nici lui Steven Spielberg nu i-ar fi ieșit un final mai reușit.
-Deși a fost o partidă spectaculoasă, e posibil ca Liverpool să fi pierdut lupta pentru titlul din Premier League. Rămân de jucat Man. United – Portsmouth și Chelsea – Everton. Mai sunt cinci etape, iar dacă echipa lui Ferguson câștigă ia un avantaj de trei puncte.
-Englezii au uitat ce este aceea apărare.


http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/CLDWoJ6ztOmBAz2qZSdH/mov/1

5 COMENTARII

  1. …dupa un asemenea meci , ce-ti mai ramane de comentat ,decat , eventual , despre comentator care, a fost pe masura meciului ,fabulos ,ascultati-l cu atentie ,merita

  2. salut as avea si eu o intreabre nu stiti vre-un site unde as putea vedea premier league sezonul viitor deoarece cu totii stim ca pe eurosport vor transmite campionatul germaniei!!!daca stiti va rog sa-mi spuneti id de messenger rocca_616@yahoo.com.

  3. AnonimNu se știe încă mai nimic. Setanta TV, cei care aveau cumpărate drepturile de televizare în Premier League a dat faliment și se renegociază. Probabil că cei de la Sky Sports vor prelua meciurile, după care se va negocia și cu televiziuni din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here