Campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, a obţinut cea mai mare victorie din istoria clubului şi a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, învingând cu 1-0 pe Celtic Glasgow, în al doilea tur preliminar!

Celtic a dominat prima repriză, dar nu şi-a creat mari ocazii. În debutul părţii secunde, Lee Casciaro a deschis scorul pentru Lincoln. Acuzând şocul, primul club britanic care a câştigat Cupa Campionilor Europeni putea primi imediat şi al doilea gol. Echipa antrenată de Brendan Rodgers, aflat la primul său joc oficial ca antrenor al scoţienilor, a reintrat în ritmul meciului, a lovit de două ori bara şi a mai avut câteva ocazii, dar portarul spaniol Navas a păstrat poarta intactă.

Lincoln Red Imps este un club semi-profesionist din Gibraltar. Marea majoritate a jucătorilor au alte joburi în viaţa de zi cu zi. De exemplu, autorul golului din această seară este poliţist. Ca şi toate celelalte meciuri din Gibraltar, partida s-a disputat pe stadionul Victoria, aflat la poalele stâncii Gibraltar. De menţionat că în spatele unei porţi se află pista de aterizare a aeroportului din micuţa peninsulă.

Celtic va avea ocazia să spele ruşinea în returul de peste o săptămână.

foto: celticfc

Articolul precedentSuper gol marcat de Gheorghe Hagi la antrenamente
Articolul următorFinală neaşteptată în Copa Libertadores: maşinăria columbiană versus surpriza din Ecuador

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here