Ligue 1! Montpellier – PSG, duelul ultimelor campioane în prima etapă a sezonului 2013-2014!

0
1134

Montpellier - PSG LIGUE 1 2013-2014Liga Franceza de Fotbal (LPF) a publicat astăzi calendarul noului sezon 2013-2014 din Ligue 1. Încă din prima etapă vom asista la meciuri extrem de atractive, printre care duelul ultimelor două campioane, Montpellier – PSG, ține capul de afiș.

Prima etapă a sezonului 2013-2014, care va începe pe 9 august cu duelul campioanelor, va programa și alte partide destul de interesante, printre care: Bordeaux – AS Monaco, Lyon  – Nice, sau duelul românilor Mutu – Bănel, Ajaccio – Saint-Etienne!

Iată programul complet al primei etape:

Ajaccio – Saint-Etenne
Bordeaux – Monaco
Evian-TG – Sochaux
Guingamp – Marseille
Lille – Lorient
Lyon – Nice
Montpellier – Paris-SG
Nantes – Bastia
Rennes – Reims
Valenciennes – Toulouse

Derby-ul banilor din Franța, PSG – AS Monaco, va avea loc pe 22 septembrie, în etapa a 6-a pe Parc des Princes, începând cu ora 22:00. Clasicul Franței, OM – PSG se va derula trei etape mai târziu pe Stade Vélodrome, pe 6 octombrie de la ora 22:00.

Calendarul complet al sezonului 2013-2014 din Ligue 1 il găsiți aici!

foto

Articolul precedentFotbal mai ceva ca-n filme: mascații au descins pe teren în mijlocul unei partide și i-au pus pe toți la pământ!
Articolul următorHagi a fost inclus în categoria celor mai celebri fotbaliști romi din lume de către o publicație din Cehia!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here